PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Razvoj podjetja

Domov  >  O nas  >  Razvoj podjetja

RAZVOJ PODJETJA

Družba Avtotehna Vis, d.o.o. je s svojim delovanjem pričela leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel.

Največja mreža Oplovih trgovcev
Dobrih 12 let smo se posvečali izključno tej znamki, našo servisno-prodajno mrežo pa smo razširili na več trgovcev po osrednji Sloveniji in Gorenjski. Tako smo danes največji zastopnik znamke Opel v Sloveniji.

Vse na enem mestu – od nakupa do vzdrževanja vozila
Hkrati smo neprestano širili tudi našo ponudbo storitev in dejavnosti. Prodajo novih vozil smo nadgradili s Centrom rabljenih vozil ter prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, postopamo pa smo dodajali še ostale naše storitve. Danes ponujamo našim strankam vse od nakupa do vzdrževanja vozila na enem mestu.

Pestra ponudba blagovnih znamk – pravo vozilo za vsakogar
Leta 2003 smo postali pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Fiat, ki pa smo jo v letih 2009 in 2011 nadomestili z znamkama Peugeot in Citroën. Od leta 2004 smo tudi koncesionar znamke Chevrolet, danes samo še pooblaščeni serviser, saj se je znamka pod okriljem General Motors umaknila iz trga Zahodne in Srednje Evrope.

Avtotehna Vis tudi v Kopru
Zadnja sprememba v smislu širjenja naše prodajne mreže predstavlja pripojitev avtohiše Istra Avto, ki v Kopru skrbi za znamke Opel, Chevrolet in Citroën. Od oktobra leta 2013 je tako Istra Avto četrta poslovna enota Avtotehne Vis, s čimer našim strankam omogočamo prednosti naše mreže tudi na Obali.

KONTAKT


Telefon: 080 88 82
Faks: 01 / 50 76 228