PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Opel

Domov  >  Nova vozila  >  Opel

Osebna in gospodarska vozila Opel

S štirimi poslovnimi enotami v Ljubljani, Kranju, Škofji Loki in Kopru ter mrežo šestih trgovcev smo največji Opel trgovec v Sloveniji. Naša prednost je bogata ponudba vozil na zalogi ter širok izbor testnih vozil. Strokovni in prijazni prodajni svetovalci vam bodo odgovorili na vprašanja o vozilu ter vam pomagali z izbiro najugodnejšega modela financiranja. Obiščite nas v prodajnem salonu ter doživite Opel.
 


Opel je svetovno priznana nemška blagovna znamka osebnih in gospodarskih vozil, ki svoje kupce navdušuje že več kot 110 let. Astra, Insignia, Mokka, Adam, Corsa in Vivario so samo nekateri od Oplovih modelov, ki si jih lahko pobliže ogledate in preizkusite v naših prodajnih salonih.


V široki paleti družinskih, poslovnih, športnih in gospodarskih vozil Opel združuje sodoben izgled, inovativno tehnologijo, nadstandarden interier, ergonomično zasnovo in praktične rešitve za vsakodnevne potrebe voznikov.


Pri Oplu zagovarjajo razmišljanje, da je potrebno kvaliteto vozila ki ga vozite tudi videti in čutiti. Svoje inženirsko znanje zato pri Oplu že od samega začetka usmerjajo v razvoj dostopnih tehnologij, ki povečujejo varnost in učinkovitost osebnih in gospodarskih vozil.


V Avtotehni Vis smo ponosni, da vam lahko v naših prodajnih salonih predstavimo vse najnoveše modele osebnih in gospodarskih vozil Opel. Obiščite nas v katerem od naših razstavnih salonov in nam dovolite, da vam jih pobližje predstavimo. Če so avtomobili tudi vaša strast, je Opel prava izbira za vas.


Od začetka do konca

S številnimi možnostmi financiranja, bogato servisno ponudbo in zagotovljenimi rezervnimi deli, smo pri Avtotehni Vis najboljša izbira za nakup in vzdrževanje vašega novega osebnega ali gospodarskega vozila Opel. Obiščite najbližji razstavni salon vozil Avtotehne Vis in se z našimi svetovalci dogovorite za brezplačno testno vožnjo, posvet ali ponudbo.
OSEBNA VOZILA OPEL


 GOSPODARSKA VOZILA OPEL
OPLOVE AKCIJE

Za aktualne akcije vozil in servisa Opel kliknite na spodnji gumb.

 POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ime in priimek:*

 Telefon:*

 Email:*


Izberite poslovalnico:


Vaše sporočilo


*Z oddajo obrazca se strinjate, da se vaši osebni podatki obdelujejo v sladu z Izjavo o zasebnosti in splošnimi pogoji uporabe.

HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja Opel: 01 58 18 510
prodaja.lj@avtotehna-vis.si

PE Kranj
C. Staneta Žagarja,
4000 Kranj (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

prodaja Opel: 04 281 71 71
prodaja.kr@avtotehna-vis.si

PE Škofja Loka
Grenc 37,  
4220 Škofja Loka (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

prodaja Opel: 04 502 40 00
prodaja.skl@avtotehna-vis.si

PE Istra Avto
Šmarska cesta 5a,  
6000 Koper (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

prodaja Opel: 05 66 82 444
info@istra-avto.si