PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Vozila Citroën in DS

Domov  >  Nova vozila  >  Citroën in DS

Osebna in gospodarska vozila Citroën ter vozila DS


Pridite in doživite edinstveno izkušnjo v našem salonu Citroën in DS na Celovški cesti v Ljubljani. Strokovni in prijazni prodajni svetovalci vam bodo odgovorili na vaša vprašanja o izbranem vozilu ter vam pomagali z izbiro najugodnejšega modela financiranja. Preverite tudi izjemno ponudbo osebnih in tovornih vozil za podjetja.
 


Osebna in gospodarska vozila Citroën
Citroën ponuja široko paleto osebnih in lahkih gospodarskih vozil. V našem razstavnem salonu in pri naših svetovalcih se lahko pozanimate o zmogljivosti, opremi in voznih lastnostih vozil Citroën, zaradi katerih so vozila te znamke tako pogosta izbira zahtevnih kupcev. C3, C4, Picasso, Berlingo in Jumper so samo samo nekateri od Citroënovih modelov, ki si jih lahko pobliže ogledate in preizkusite v našem prodajnem salonu.


Vozila DS

Modeli DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 Crossback in D S5 predstavljajo znamko DS, z radikalnimi izbirami glede sloga, zgradbe in občutij vožnje. Obiščite nas v našem salonu na Celovški cesti v Ljubljani in nam dovolite, da vam pobližje predstavimo avantgardni stil, dinamično obnašanje vozila na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunsko tehnologijo, ki utelešajo prestižno znamko DS.


Citroën Créative Technologie

Več kot le podpis, Créative Technologie povzema bistvo izkušnje v vožnji z vozili Citroën, v katerih ne manjka inovativne tehnologije, domiselnih rešitev in učinkovite rabe moči in prostora. Lahko bi dejali, da je ustvarjalnost vgrajena v DNK znamke Citroën in DS.


Od začetka do konca

S številnimi možnostmi financiranja, bogato servisno ponudbo in zagotovljenimi rezervnimi deli, smo pri Avtotehni Vis najboljša izbira za nakup in vzdrževanje vašega novega vozila Citroën ali DS. Obiščite naš razstavni salon vozil Citroën in DS na Celovški cesti v Ljubljani in se z našimi svetovalci dogovorite za brezplačno testno vožnjo, posvet ali ponudbo.
VOZILA CITROËNVOZILA DSCITROËN AKCIJE

 POŠLJI POVPRAŠEVANJE

ime in priimek:*

 Telefon:*

 Email:*


Izberite poslovalnico:


Vaše sporočilo

*Z oddajo obrazca se strinjate, da se vaši osebni podatki obdelujejo v sladu z Izjavo o zasebnosti in splošnimi pogoji uporabe.

HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja Citroën in DS: 01 58 18 660
prodaja@avtotehna-vis.si