PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Aktualno

Domov  >  Aktualno  >  Opel - OnStar, Vaš osebni pomočnik

Opel OnStar® - Vaš osebni pomočnik


Storitve sistema OnStar®:

TAKOJŠNJA POMOČ V PRIMERU NEZGODE: ONSTAR VAM LAHKO REŠI ŽIVLJENJE.

Dober občutek pri vožnji: v primeru nezgode je z vami OnStar. Tudi če sami ne bi mogli poklicati na pomoč.

 • Pomoč v primeru trčenja: takoj ko se pri trčenju sproži varnostna blazina, se aktivira samodejni klic. Sistem vse pomembne podatke o vozilu takoj pošlje v klicni center OnStar: kraj, smer vožnje in celo stopnjo trčenja

 

 • Pogovorimo se z vami: posebej usposobljeni svetovalci sistema OnStar vzpostavijo povezavo in se pogovorijo z vami s pomočjo prostoročnega telefoniranja v vozilu – celo v tujini bo pogovor v jeziku, ki ste ga izbrali

 

 • Vsaka sekunda šteje: čim prejmemo vse informacije in je jasno, da potrebujete pomoč, svetovalec sistema OnStar takoj obvesti reševalne službeVSE POD NADZOROM – APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE.

Kako daleč lahko peljem, preden moram doliti gorivo? Ali je tlak v pnevmatikah ustrezen? Kje je parkiran moj avto? Odkrijte: preprosto s svojim pametnim telefonom. Preden stopite skozi vrata. Z odlično aplikacijo myOpel za sistem OnStar je preprosta uporaba dosegla novo razsežnost, ki bo obenem nadvse zabavna.

 

 • Preprosto prikličite pomembne informacije o vozilu, kot so tlak v pnevmatikah, življenjska doba motornega olja in količina goriva, s svojim mobilnim telefonom – kadarkoli želite

 

 • Ste pozabili zakleniti avto? Brez skrbi! Vrata svojega vozila lahko preprosto zaklenete in odklenete kar s svojim pametnim telefonom

 

 • Ste pozabili, kje ste parkirali? Poiščite svoje vozilo s pomočjo telefona

 

 • Vključite luči in hupo: slišali in videli boste, kje je parkiran vaš avto

 

 • Priročno poiščite cilj s pametnim telefonom in naslov neposredno pošljite v vgrajeni Oplov navigacijski sistem vozila

 

Za vse mobilne storitve preprosto prenesite in namestite aplikacijo myOpel, ki jo najdete v spletnih trgovinah Google Play Store (Android) in Apple App Store (iOS).

 

Če trenutno nimate pametnega telefona z aplikacijo za OnStar pri sebi, zadošča klic v center OnStar. Po preverjanju varnostne kode PIN bo svetovalec sistema OnStar poiskal vaše vozilo in ga na daljavo zaklenil ali odklenil. Ta možnost je na voljo tudi v primeru, da ste po pomoti zaklenili ključ v vozilo.
KLIC V SILI 24 UR NA DAN.

Omotica, nezavest, razbijanje srca: če vi, kdo od vaših sopotnikov ali mimoidočih potrebuje zdravstveno pomoč, smo vam vedno na voljo.

Potrebujete vi, vaš sopotnik ali mimoidoči takojšnjo zdravstveno pomoč? Pritisnite gumb SOS in svetovalec sistema OnStar vam bo pomagal.

 

Vaš svetovalec sistema OnStar bo s pomočjo sistema GPS posredoval natančne podatke o lokaciji službam za nujno medicinsko pomoč, ki se bodo kar se da hitro odpravile proti vašemu vozilu.OKVARA? ONSTAR!

Z vozilom ste sredi noči zaradi okvare obtič ali ob cesti in baterija vašega mobilnega telefona je prazna? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve, da se povežete z Oplovo pomočjo na cesti. Je do okvare prišlo v neznanem kraju? Ste na območju s šibkim signalom mobilnega telefona? Je baterija vašega mobilnega telefona prazna? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in se pogovorite s svetovalcem sistema OnStar. Zabeležil bo vašo težavo in vam pomagal priklicati pomoč. OnStar bo poklical službo AMZS in če za vaše vozilo velja Opel pomoč na cesti, se bo profesionalna ekipa za popravilo okvar odpravila proti vam, za vas pa bo storitev brezplačna.


POMOČ V PRIMERU KRAJE VOZILA.
POMAGALI VAM BOMO, DA GA DOBITE NAZAJ.

So vam ukradli vozilo? Policiji bomo pomagali, da ga najde. S sistemom OnStar boste tatovom hitro za petami.

Vaše vozilo se ne nahaja tam, kjer ste ga pustili – verjetno so ga ukradli. OnStar lahko policiji pomaga, da ga najde.

 

Vaša edina naloga je, da krajo prijavite policiji. Vaš svetovalec sistema OnStar lahko policiji pomaga poiskati vaše vozilo.

 

 • OnStar poišče vašega Opla prek sistema GPS in mu sledi med vožnjo. Tako bo policija vedela, kje je vaš avto.

 

 • Vaš svetovalec sistema OnStar lahko trajno onesposobi zagon vašega avtomobila – ko ugasne motor, tat vožnje ne bo več mogel nadaljevati.
BREZ NEPRIJETNIH PRESENEČENJ – DIAGNOSTIKA VOZILA.

Tudi če niste v vozilu – OnStar je! Če zasveti opozorilna lučka ali imate občutek, da nekaj ne deluje, kot bi moralo, povprašajte sistem OnStar.

S sistematično diagnostiko vozila boste vedno vedeli, kakšno je stanje. Da boste pregnali dvome in boste lahko pravočasno ukrepali.

 

 • Vedno ste lahko obveščeni o stanju svojega vozila. Prek sistema OnStar boste vsak mesec prejeli elektronsko pošto. V njej bodo zapisani trenutni podatki o delovanju vašega vozila od življenjske dobe motornega olja do tlaka v pnevmatikah. Tako boste imeli vedno ustrezne informacije pri roki.

 

 • Je zasvetila opozorilna lučka? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in se pogovorite s svojim svetovalcem sistema OnStar. S pomočjo diagnostike na zahtevo lahko svetovalec sistema OnStar ugotovi, ali je prišlo do okvare, kako huda je in ali morate vozilo nemudoma zapeljati v servisno delavnico.

 

 • Morate res obiskati servisno delavnico? Zoprno, a OnStar vam bo pomagal: vaš svetovalec sistema OnStar bo poslal naslov najbližjega Oplovega servisnega partnerja neposredno v vgrajeni Oplov navigacijski sistem.NATANČNE USMERITVE – PRENOS CILJA.

Iščete določeno restavracijo ali najbližjo bencinsko črpalko? Brez skrbi: s funkcijo za prenos cilja ste že korak bližje cilju.

 • Kam želite iti? Pritisnite modri OnStar gumb za storitve in se pogovorite z nami. Vaš svetovalec sistema OnStar bo poiskal naslov želenega cilja in ga preprosto poslal v vgrajeni Oplov navigacijski sistem. Vam ostane le, da med vožnjo sledite prikazanim napotkom

 

 • Prihranite čas in živce: prenos cilja v sistemu OnStar omogoča preprosto spremembo cilja med vožnjo.


VAŠA ZASEBNOST.
VAŠA IZBIRA.

Kaj lahko OnStar naredi in česa ne sme, določa samo ena oseba: VI.

Zaščitite svojo zasebnost – s pritiskom na gumb. OnStar ne naredi ničesar brez vašega soglasja.

 

 • Za svojo varnost ob vzpostavitvi profila izberete kodo PIN. Če želite uporabiti odklepanje vrat na daljavo ali pomoč v primeru kraje vozila, vas bo svetovalec sistema OnStar povprašal po kodi. Zato je jasno: ne tatovi – samo vi smete imeti dostop do vašega avta.

 

 • Če gumb za zasebnost v vozilu pritisnete za približno pet sekund, bo lokacija vašega vozila ves čas skrita. Če si premislite, ponovno za pet sekund pritisnite gumb za zasebnost, da razkrijete svojo lokacijo. Edina izjema: huda nevarnost.

 

 • Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna: vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali brez vašega soglasja. Z vašimi podatki bodo seznanjeni samo OnStar in družba GM Holdings LLC (ZDA), njena pridružena podjetja (npr. Adam Opel AG), z vaše strani izbrani pooblaščeni trgovci/serviserji, podjetja, ki sodelujejo pri izvajanju storitev OnStar, in – na vašo zahtevo – druga storitvena podjetja.


OPREMITE SVOJ OPEL S SISTEMOM ONSTAR

*AdBlue® je registrirana blagovna znamka zveze Verband der Automobilindustrie e.V.

HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja in servis Opel:
01 58 18 510
servis Chevrolet:
01 58 18 510
prodaja in servis Peugeot:
01 58 18 560
prodaja in servis Citroën in DS:
01 58 18 650

center rabljenih vozil:
01 58 18 660
zavarovanje in registracija: 
01 58 18 590
info@avtotehna-vis.si

PE Kranj
C. Staneta Žagarja,
4000 Kranj (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 281 71 81
prodaja Opel:
04 281 71 71
prodaja rabljenih vozil:
04 281 71 71
info.kr@avtotehna-vis.si

PE Škofja Loka
Grenc 37,  
4220 Škofja Loka (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 502 40 13
prodaja Opel:
04 502 40 00
prodaja rabljenih vozil:
 
04 502 40 11

info.skl@avtotehna-vis.si

PE Istra Avto
Šmarska cesta 5a,  
6000 Koper (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel, Chevrolet in Citroën:
05 66 82 472
prodaja Opel:
05 66 82 444
prodaja rabljenih vozil:
05 66 82 433

info@istra-avto.si