PE Ljubljana  |  PE Kranj  |  PE Škofja Loka  |  PE Istra Avto, Koper

POKLIČITE NAS!                            
080 88 82


(brezplačna tel.številka)

info@avtotehna-vis.si

Aktualno

Domov  >  Aktualno  > CITROËN - Novi Citroën C3

 NOVI CITROËN C3 - Edinstven, kot si ti.

Nov veter v svetu kompaktnih limuzin! Čeprav je v svojem času, Novi Citroën C3 ponuja trendovski,  optimističen dizajn, z živahnimi z barvnimi elementi kot je Airbump®. Zaradi njegove zelo izrazite in edinstvene oblike je takoj prepoznaven v svojem razredu.


Novi Citroën C3 je že v salonu! Prijavite se na testno vožnjo ali pošljite zahtevek za povpraševanje:


DIZAJN

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Zaljubljenost na prvi pogled! Na edinstveni morfološki zgradbi novega C3 opazimo karizmatičen prednji del in razkošne obline, zaradi katerih je njegova drža mogočna in energična. Po zaslugi gladkih površin, prepoznavnega grafičnega oblikovanja in barv je to trendovski in pop model. Z novim C3 boš izstopal iz množice in hodil v koraku s časom!


MERE: PAŠE PRAV POVSOD !

Zahvaljujoč zmerni dolžini (manj kot 4 m) je novi C3 še posebej okreten in priročen za krmiljenje, kar je zlasti dobrodošlo v mestu.

 

Opremljen je s petimi vrati in petimi sedeži, zaradi česar se v najrazličnejših razmerah izkaže kot izjemno praktičen.

 

Dolžina: 3,99 m
Širina: 1,82 m
Višina: 1,47 m
Medosna razdalja: 2,54 m
Prostornina prtljažnika: 300 l747x322_Citroën_C3_signature_lumineuse.jpgSVETLOBNI PODPIS

Na prednjem delu dvonivojske luči povzdignejo pogled novega vozila C3 in okrepijo občutek visokega pokrova motornega prostora. Logotip dvojne puščice in dvojna kromana letvica se raztezata vse do dnevnih luči na diode LED, žarometi pa so povsem okroglo oblikovani. Na spodnjem delu odbijač vizualno privzdigne prednji del in vozilo navda s pustolovskim videzom. Barviti vstavki obkrožajo meglenke in jih navdajo s pridihom svežine!
747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpgLEBDEČA STREHA, S KATERO BOŠ IZSTOPAL

Lebdeča streha je ena od stilističnih prednosti novega C3. Streho, ki je na voljo v treh barvah, podpirajo črna stebrička vetrobranskega stekla in strešna loka napetih linij, ki razgibata silhueto vozila. Dodelana razmerja med pločevino in steklenimi površinami poudarijo zaščitniško in uravnovešeno dimenzijo novega C3.  Drža vozila je stabilna in sproščena po zaslugi tekočih površin brez agresivnih linij.

Airbump nouvelle citroen C3 newAIRBUMP® : DIZAJN, KI ODBIJA UDARCE!
 
Zaščite Airbump®, ki so bile uvedene skupaj z vozilom C4 Cactus, kot pravi prepoznaven grafični elementi varujejo karoserijo, a hkrati poudarijo stil vozila. Pod njihovo protidrsno oblogo je ujet zrak, ki deluje kot odbijač.

Uporabljen material iz termoplastičnega uretana je odporen na vsakodnevne poškodbe: sonce, voda, staranje, odrgnine.

Zaščite Airbump® sestavlja šest kapsul, v katere je ujet zrak, in so nameščene na spodnjem delu vrat, ki je še posebej ranljiv v urbanem okolju. Okoli zaščit Airbump® je nameščena obroba v beli ali rdeči barvi, odvisno od barve strehe.


POMNOŽI BARVNE KOMBINACIJE

Novi C3 ponuja tudi pestro paleto barv, s katere lahko izberete eno od naslednjih barv: Almond Green, bela Banquise, Cobalt Blue, siva Shark, siva Aluminium, rdeča Rubi, črna Perla Nera, Orange Power ali Sable ....

9 pretanjenih ali prodornih barv karoserije lahko kombinirate s 3 različnimi barvami strehe (črna Onyx, rdeča Aden, bela Opale) in si tako omogočite še več kombinacij (do 36 možnih kombinacij barv karoserije).

temi možnostmi lahko na primer klasično barvo karoserije poživimo z barvito streho ali obratno, z umirjenim odtenkom strehe ublažimo živahno barvo karoserije. Barvne kombinacije poudarijo moderen videz in svežino novega C3.

Torej, kakšne barve bo tvoj novi C3? 
PRILAGODI GA PO SVOJEMU OKUSU

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpgZa novega C3 so na voljo številne možnosti za individualizacijo podobe.  Dvobarvna ali enobarvna karoserija? Z zaščitami Airbump® ali brez? Bolj prijeten ali bolj izčiščen notranji ambient? Izmed vseh razpoložljivih kombinacij si izberi svojo!ODKRIJTE AMBIENTE NOTRANJOSTIDOBRO POČUTJE


NouvelleC3BIentre

Novi C3 poskrbi za svoje potnike tako, kot da bi bili v kokonu ličinke, saj ublaži dražljaje iz zunanjega sveta in jih zaščiti pred posledicami nepravilnosti na cestišču. Takoj po vstopu v vozilo, nas prevzame intenziven občutek dobrega počutja po zaslugi vizualno in dejansko udobnih sedežev, panoramske steklene strehe, ki potniški prostor preplavlja s svetlobo, in pa tudi praktičnih odlagalnih mest. V tem homogenem ambientu se bodo potniki počutili kot v zapredku. Novi C3, ki je zasnovan kot elegantno oblačilo za vsakdanjo rabo, nam omogoča, da se za njegovim volanom počutimo kot doma.     
http://media.citroen.si/image/01/9/.232019.jpgBIVALNI PROSTOR

& ODLAGALNA MESTA
Odlagalna mesta so bila zasnovana čim bolj funkcionalno, kot je bilo možno. Novi C3 ponuja domiselno sredinsko odlagalno mesto, s katerim se je v prednjem delu vozila sprostil maksimalno razpoložljiv prostor, temu pa se pridružuje še največji predal za drobnarije tega avtomobilskega segmenta (6,25 l). V prednjih vratih so prostorna odlagalna mesta.

Prijetna svetla barva notranjosti odlagalnih mest ustvari učinek kontrasta s predmeti, ki jih odložimo v odlagalna mesta in jih tako lažje najdemo. Nenazadnje pa novi C3 ne sklepa kompromisov glede prtljage. Razpolaga namreč s skoraj 300 litri prostornine v prtljažniku.


1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpgELEGANTNI & TRENDOVSKI MATERIALI

Potniški prostor tvorijo polne in mehke linije ter izčiščeni elementi. Zasluge za ravnovesje ima tudi oblikovno usklajena končna obdelava vrat, sedežev in armaturne plošče. Vse omenjene površine prekriva topla in svetla tekstilna obloga, ki nudi inovativno neprekinjeno vizualno linijo izjemno kakovostnega videza.

Navdih za stil notranjosti smo našli izven sveta avtomobilizma, kar je še posebej razvidno iz pasov na naslonih za roke in tekstilni oblogi na armaturni plošči.
PANORAMSKA STEKLENA STREHA


S panoramsko stekleno streho v novem C3 bodo potniki uživali v izjemno svetli notranjosti, preveval jih bo občutek prostornosti  in odprtosti navzven.
Potniki pa bodo lahko prilagodili intenzivnost svetlobe z senčilom panoramske steklene strehe.

POMOČ PRI VOŽNJI: ZA VAŠO VARNOST GRE!


747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpgPOMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC

Sistem za speljevanje v klanec deluje na vzpetinah nad 3 % in stabilizira vozilo za približno dve sekundi. Voznik lahko mirno premakne nogo z zavornega pedala na pedal za plin.

Pomoč pri speljevanju v klanec neizpodbitno prispeva k vožnji brez stresa, saj vozniku ni potrebno več natančno uravnovešati pritiska na pedal sklopke in/ali na pedal za plin.
SISTEM ZA NADZOR MRTVEGA KOTA
Sistem za nadzor mrtvega kota s prikazom simbola v zunanjih ogledalih opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu.

Sistem, ki deluje po enakem načelu kot tipala za vzvratno vožnjo, je pomemben adut varnosti, še posebno v vožnji po mestu.747x322_Navigation_Connectée_Citroen_C3_blur.jpgPOVEZLJIVA NAVIGACIJA


Poleg radijske povezave, vam navigacijski sistem pomaga, da se izognete prometnim zastojem, vas med vožnjo vodi z izboljšano kartografijo. Večja evropska mesta so prikazana v "FULL 3D", kar pomeni, da so mnoge stavbe in spomeniki teksturirane tridimenzionalno.


KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Kamera za vzvratno vožnjo omogoča, da ob vklopu vzvratne prestave na glavnem zaslonu v vozilu vidite za vozilo.

Ta pogled razgibajo barvne oznake, ki so odvisne od oddaljenosti od morebitne ovire.
Resnična razširjena vidljivost za lažje manevriranje!SNEMAJTE VAŠE VOZNIŠKE IZKUŠNJE


 

 Osupljiva panorama, nenavadni pogledi, mestni sprehodi: Novi C3 snema film vaših vozniških izkušenj s ConnectedCAM CitroënTM. Ta vgrajena kamera v avtu beleži vse kar vidite zunaj avtomobila. Ta kamera je priča vašim vsakodnevnim  voznim preizkušnjam:


  •      Z enim samim klikom fotografirajte, kar vidite in jo delite na družbenih omrežjih.

  •      Pribeleženo je vse, kar se zgodi pred vašim vetrobranskim steklom. Kar vam še kako prav lahko pride v primeru prometne nezgode.MOTORNI POGON: BENCINSKI PureTech IN DIZELSKI BlueHDi

Novi C3 bo na voljo z bencinskim pogonom Puretech ali dizelskim  BlueHDi, ki zagotavljata neizmeren užitek v vožnji,  medtem ko ste okolju prijazna.

Z BlueHDi tehnologije, kjer se v izpušnem sistemu prepletata tehnologija filtra prašnih delcev in SCR tehnologije in ki ustreza normativu Euro 6, Citroënu prinaša učinkovit in trajnosten odziv na emisije dizelskih motorjev. Napredna tehnologija, dostopna vsem in za vse vrste uporabe, ki ohranja vozne lastnosti!


Preverite zalogo novih vozil Citroën:


Prijavite se na testno vožnjo:


Ali pa pošljite povpraševanje za vozila Citroën:


HITRI KONTAKT


PE Ljubljana
Celovška cesta 228,
1000 Ljubljana (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00


prodaja in servis Opel:
01 58 18 510
servis Chevrolet:
01 58 18 510
prodaja in servis Peugeot:
01 58 18 560
prodaja in servis Citroën in DS:
01 58 18 650

center rabljenih vozil:
01 58 18 660
zavarovanje in registracija: 
01 58 18 590
info@avtotehna-vis.si

PE Kranj
C. Staneta Žagarja,
4000 Kranj (zemljevid)


Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 281 71 81
prodaja Opel:
04 281 71 71
prodaja rabljenih vozil:
04 281 71 71
info.kr@avtotehna-vis.si

PE Škofja Loka
Grenc 37,  
4220 Škofja Loka (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel in Chevrolet:
04 502 40 13
prodaja Opel:
04 502 40 00
prodaja rabljenih vozil:
 
04 502 40 11

info.skl@avtotehna-vis.si

PE Istra Avto
Šmarska cesta 5a,  
6000 Koper (zemljevid)

Delovni čas prodajni salon
pon-pet: 8:00-18:00
sob: 9:00-13:00

servis Opel, Chevrolet in Citroën:
05 66 82 472
prodaja Opel:
05 66 82 444
prodaja rabljenih vozil:
05 66 82 433

info@istra-avto.si